Effektiv og hurtig behandling af skuldersmerter

Vi tilbyder en hurtig, effektiv og smertefri behandling af smerter i skulderen – uanset om du har akutte eller kroniske smerter.

 

Vil du høre mere om behandlingsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 6150 9002. Du kan også booke en tid her. Har du brug for en akuttid, så ring i dag på 6150 9002 og vi hjælper dig. Åbningstiderne er kl. 7:30-19:00 mandag til fredag – samt lørdag-søndag kl. 7:30-12:00.

 

Frossen skulder, irritation og nedsat bevægelighed i skulderen kan forårsage smerter. Skuldersmerter kan have mange årsager. Smerterne udspringer oftest fra selve skulderleddet eller leddet ved kravebenet. Og lidelsen rammer ca. hver fjerde person i den ældre generation.

 

Tegn på at du har skuldersmerter

●      Smerter når man bevæger skulderen

●      Nedsat bevægelighed i skulderen

●      Frossen skulder

●      Forstyrret nattesøvn på grund af smerter i skulderen

På Smerteklinikker.dk benytter vi Muskel- og Smerteterapi (MST), som kombinerer flere forskellige behandlingsmetoder. Behandlingsformen og forløbet bliver personligt udviklet i forhold til dit aktuelle smerteniveau og behov for behandling.

Behandling af skuldersmerter afhænger af skadens type og alvorsgrad. På klinikken behandles, smertelindres og genoptrænes flere typer ondt i skulderen; ustabil skulder, indeklemning, rotator cuff, frossen skulder, slimsækbetændelse i skulderen, kraveben problemer, stram ledkapsel skulder og smerter mellem skulderblade.

Muskel- og Smerteterapi er en smertefri behandlingsmetode, som kombinerer:

● Laserbehandling

● Akupunktur

● Manuelle behandlingsteknikker

Ved første konsultation bliver du grundigt undersøgt og får lagt en plan for dit personlige behandlingsforløb.

Skulderen er en fin og kompleks del af kroppen. Her kan armen drejes i alle retninger og det kræver at alle dele inde i skulderen fungerer.

Langt de fleste skuldersmerter skyldes overbelastning eller gentagne bevægelser i den samme retning og de hyppigste årsager er senebetændelsesreaktioner, slimsækbetændelse og ledkapselbetændelse. Derudover får en række folk skulderskader i forbindelse med sport.

Senebetændelse giver smerter hver gang man udfører den bevægelse der udløser betændelsen.  Senebetændelse er den hyppigste af alle skuldersmerter.

Slimsækbetændelse starter ofte med akutte smerter, kan blive langvarig og i få tilfælde kronisk. Kan ofte være forstyrrende for nattesøvnen.

Ledkapselbetændelse kan skyldes en tidligere skade.  Smerterne kan betyde at man kan blive inaktiv eller passiv i sin brug af skulderen.

Mange skuldersmerter går over af sig selv.

Man kan dog hjælpe processen på vej ved at undgå de samme smertefulde bevægelser og ikke overbelaste skulderen. Du kan søge hjælp hos professionelle for behandling og måske få tilbudt et træningsprogram.

Ved akutte eller vedvarende stærke smerter bør man opsøge sin læge

På smerteklinikker.dk er vi interesseret i konstant at udvikle og dygtiggøre os som behandlere ved bl.a. at følge med i forskning om smertebehandling uden medicinering. Vi har derfor samlet studier og forskning inden for laserterapi og magnetterapi.

 

Er du også nysgerrighed på at læse mere om studier og forskning inden for smertelindring uden medicinering, kan du finde et uddrag af flere artikler her.

Bestil behandling af musearm

Book nu