Effektiv og smertefri behandling af rygsmerter

På smerteklinikker.dk tilbyder vi en hurtig, effektiv og smertefri behandling af rygsmerter – uanset om det er akutte eller kroniske rygsmerter.

 

Vil du høre mere om behandlingsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 6150 9002 eller skrive til kontakt@smerteklinikker.dk. Du kan også booke en tid her. Har du brug for en akuttid, så ring i dag på 6150 9002 og vi hjælper dig. Åbningstiderne er kl. 7-19 mandag til fredag samt lørdag formiddag kl. 9-12.

 

Rygsmerter betegnes som en folkesygdom. Det vil sige, at langt de fleste af os oplever rygsmerter i løbet af et liv. Rygsmerterne kan være akutte eller kroniske, milde eller svært hæmmende.

 

Når smerterne er akutte varer de typisk mindre end seks uger og er forholdsvis fredelige. Typisk skyldes smerterne lændehold, hold i ryggen eller en forstrækning i ryggen. Andre rygsmerter kan skyldes isakiassmerter eller en diskusprolaps.

 

 

Tegn på rygsmerter

●      Smerter i ryggen

●      Smerter i lænden

●      Smerter med udstråling til et ben/benene

 

Tegn på at du har mere alvorlige rygsmerter

●      Stærke smerter der ikke forsvinder ved brug af smertestillende piller

●      Nedsat muskelkraft i benene

●      Vandladningsproblemer eller følelsesløshed i området omkring skridtet

På Smerteklinikker.dk benytter vi Muskel- og Smerteterapi (MST), som kombinerer flere forskellige behandlingsmetoder. Behandlingsformen og forløbet bliver personligt udviklet i forhold til dit aktuelle smerteniveau og behov for behandling.

Muskel- og Smerteterapi er en smertefri behandlingsmetode, som kombinerer:

● Laserbehandling

● Akupunktur

● Manuelle behandlingsteknikker

Ved første konsultation bliver du grundigt undersøgt og får lagt en plan for dit personlige behandlingsforløb.

Ryggen er i sig selv utroligt stærkt bygget og rygsøjlen har 24 ryghvirvler, der hver især er med til at beskytte nervetrådene i rygsøjlen og holde os oprejst.

Mellem alle hvirvlerne er der sideled og skiver (diskus), der fungerer som små bløde stødpuder.

Rygsmerter kan skyldes mange ting, men oftest skyldes det overbelastning, dårlig fysisk form, slidgigt eller arveligheder.

Hekseskud eller lumbargo er en typisk lidelse og går over af sig selv – gerne suppleret med træning og fysiske aktiviteter. Smerterne kan dog være temmelig generende.

Slidgigt kan give gener, der kommer og går gennem livet.

80-90 procent af alle rygsmerter skyldes hold i ryggen/hekseskud og her kan træning gøre en stor forskel. Når man holder sig fysisk aktiv i hverdagen med systematisk træning, styrkes de store muskelgrupper omkring ryggen. Med vedholdene træning reduceres rygsmerterne ofte markant.

Det hjælper ofte ikke at ligge ned, da det ikke er helende.

Ved vedvarende stærke smerter bør man opsøge sin læge.

På smerteklinikker.dk er vi interesseret i konstant at udvikle og dygtiggøre os som behandlere ved bl.a. at følge med i forskning om smertebehandling uden medicinering. Vi har derfor samlet studier og forskning inden for laserterapi og magnetterapi.

 

Er du også nysgerrighed på at læse mere om studier og forskning inden for smertelindring uden medicinering, kan du finde et uddrag af flere artikler her.

Bestil behandling af musearm

Book nu