Om Smerteklinikker.dk

Smerteklinikker.dk er en privat klinik specialiseret i smertelindring uden medicinering. Vi har klinikker på Diakonissestiftelsen på Frederiksberg og i Glostrup. Til marts 2020 åbner smerteklinikker.dk en ny klinik i Jylland.

Behandlingerne tager udgangspunkt i Muskel- og Smerteterapien (MST), som er en behandlingsmetode udviklet af Niels Reinholdt. Muskel- og Smerteterapien fokuserer på at få lagt smerteniveauet ned så hurtigt som muligt, så det bliver muligt at behandle musklerne og få fat i kernen af skaden og dermed smertens udgangspunkt.

Typisk henvender vores klienter sig til Smerteklinikker.dk, fordi traditionelle behandlingsformer ikke har hjulpet tilstrækkeligt. Når smerterne er mindske eller helt forsvundet vil nogle klienterne have fordel af at påbegynde en genoptræningsforløb hos f.eks. en fysioterapeut. Andre klienter som har kroniske smerter f.eks. leddegigt eller kan være ramt af knogleskørhed kan med fordel fortsætte med at få smertelindrende behandling dog med længere interval igennem behandlingerne.

Smerteklinikker.dk er stiftet af Niels Reinholdt. Niels har i årtier arbejdet med smertebehandling, akupunktur, manuel behandling og genoptræning både i forbindelse med almindelige lidelser/skader, som f.eks. ryg- og nakkesmerter, musearm og migræne samt i forbindelse med sportsskader.

 

Om smerteklinikker.dk - smertebehandling

Behandling af smerter og skader

På Smerteklinikker.dk er vi specialister i at behandle smerter og inflammation, som er opstået ved en skade eller sygdom som f.eks. leddegigt, diskusprolaps og knogleskørhed. I behandlingen benytter vi flere forskellige anti-inflammatoriske behandlingsmetoder fx. akupunktur, laserbehandling og manuel behandling. Vi tilbyder også behandling med magnetterapi som f.eks. er effektiv til forebyggelse af knogleskørhed, men også til dæmpe inflammation og er smertelindrende.

Smerter opstår som følge af en inflammatorisk tilstand i kroppen. Slag og forbrændinger er eksempler på inflammation og smerter der opstår ved skader. Almindelige overbelastningsskader, fx akillessenebetændelse eller musearm, er også eksempler herpå. En skade kan også være en skadet eller over-revet nerve. Fortykkelse af sener eller muskulaturen. En skade kan opstå akut eller efter længere tids overbelastning. Inflammation opleves ofte som rødme, væskeophobning, varme-fornemmelse eller lignende.

Inflammation behandles bedst med anti-inflammatorisk behandling og ro. På det tidspunkt hvor smerterne aftager, skal det skadede området styrkes både for at sætte skub i helingsprocessen og som forebyggelse.

Niels Reinholdt

Stifter af Muskel- og Smerteterapi.

Smerteklinikker.dk drives af Niels Reinholdt. Niels har i årtier arbejdet med smertebehandling; herunder akupunktur, laserterapi, manuel behandling og genoptræning både i forbindelse med skader, som f.eks. ryg- og nakkesmerter, musearm og migræne samt i forbindelse med sportsskader.

Niels Reinholdt har udviklet den banebrydende behandlingsmetode, Muskel- og Smerteterapi (MST-terapi), som tager udgangspunkt i klientens individuelle skader og smerteniveauet.

Niels er samtidigt uddannet akupunktør og manuel terapeut og er certificeret ekspert i smertebehandling med laserterapi. Derudover er Niels personlig træner og certificeret coach.

Teamet bag Smerteklinikker.dk

Niels Reinholdt

RAB godkendt akupunktør, Stifter af Muskel- og smerteterapi, Certificeret laserterapi specialist, Manuel kropsbehandler, Certificeret coach

Christian Svarre

Certificeret Muskel- og smerteterapi behandler, RAB godkendt kropsterapeut uddannet ved Body-sds, Certificeret Sportsskadeterapeut og sportsakupunktør

Sara Rasmussen

Certificeret Muskel- og smerteterapi behandler, Uddannet Social- og sundhedsassistent. Sara starter på smerteklinikker.dk i Jylland den 1.3 2020.