Effektiv behandling af knæsmerter

Vi tilbyder en effektiv, smertefri og hurtig behandling af knæsmerter – uanset om du har akutte eller kroniske smerter. Vi behandler dagligt knæsmerter, der stammer overbelastninger, slitage, gigtsygdomme eller skader f.eks. fra sport.

 

Vil du høre mere om behandlingsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 6150 9002. Du kan også booke en tid her. Har du brug for en akuttid, så ring i dag på 6150 9002 og vi hjælper dig. Åbningstiderne er kl. 7:30-19:00 mandag til fredag – samt lørdag-søndag kl. 7:30-12:00.

 

Smerter i og omkring knæet kan skyldes mange forskellige ting. I knæet findes der mange sener, hinder, knogler og muskler, der kan blive beskadiget, overbelastet eller få betændelsestilstande.

 

Knæsmerter er en meget almindelig lidelse og er blevet hyppigere inden for de sidste mange år. Det skyldes formentlig at flere folk træner eller laver gentagne bevægelser på arbejde.

 

Tegn på at du har knæsmerter

●      Smerter i knæet både når man hviler og belaster benet

●      Smerter når man skal i gang med at gå

●      Hævelser og nedsat bevægelighed i knæet

●      Låsning af knæet

På Smerteklinikker.dk benytter vi Muskel- og Smerteterapi (MST), som kombinerer flere forskellige behandlingsmetoder. Behandlingsformen og forløbet bliver personligt udviklet i forhold til dit aktuelle smerteniveau og behov for behandling.

Muskel- og Smerteterapi er en smertefri behandlingsmetode, som kombinerer:

● Laserbehandling

● Akupunktur

● Manuelle behandlingsteknikker

Ved første konsultation bliver du grundigt undersøgt og får lagt en plan for dit personlige behandlingsforløb.

Knæsmerter kan skyldes mange forskellige lidelser og sygdomme. Det kan skyldes overbelastning på grund af konditionstræning, gigt og betændelsestilstande.

De hyppigste årsager til knæsmerter skyldes blandt andet senebetændelse, udposninger og meniskskader.

Senebetændelse giver ofte smerter på ydersiden af knæleddet. Betændelsestilstanden rammer typisk folk som løber og træner og smerten kommer efter kort tids løb.

Udposninger i knæhaserne kan give pludselige smerter der skyldes, at en cyste brister i knæet.

Meniskskader føles ofte som om noget sidder i klemme eller smutter inde i knæet. Der kan forekomme hævelse og akut smerte.

Man kan lave forskellige ting, der kan hjælpe mod smerterne.

●      Overvej om dine sko skal udskiftes

●      Ro og hvile er afgørende. Gerne kombineret med let træning der ikke overbelaster knæet

●      Quadricepsøvelser hvor man strammer lårmusklen mange gange om dagen. Det vigtige er, at man gør det uden at bøje knæet

Ved akutte eller vedvarende stærke smerter bør man opsøge sin læge.

På smerteklinikker.dk er vi interesseret i konstant at udvikle og dygtiggøre os som behandlere ved bl.a. at følge med i forskning om smertebehandling uden medicinering. Vi har derfor samlet studier og forskning inden for laserterapi og magnetterapi.

 

Er du også nysgerrighed på at læse mere om studier og forskning inden for smertelindring uden medicinering, kan du finde et uddrag af flere artikler her.

Bestil behandling af musearm

Book nu