Effektiv behandling af nakkesmerter

Vi tilbyder en effektiv, smertefri og hurtig behandling af nakkesmerter – uanset om du har akutte eller kroniske smerter.

 

Vil du høre mere om behandlingsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 6150 9002. Du kan også booke en tid her. Har du brug for en akuttid, så ring i dag på 6150 9002 og vi hjælper dig. Åbningstiderne er kl. 7:30-19:00 mandag til fredag – samt lørdag-søndag kl. 7:30-12:00.

 

Smerter i øvre del af ryggen, nakkeområdet og skulderne. Smerterne kan både have karakter af forbigående smerter, smerter der stråler ned i arm og hånd eller smerter der skyldes piskesmæld.

 

Smerter i nakke- og skulderområdet er meget normale. Men uanset smertens art er smerter i nakke- og skuldreområdet ofte meget generende og der er behov for smertebehandling.

 

 

Tegn på at du har nakkesmerter

●      Brændende smerte der breder sig over skulderbladene

●      Smerterne kan give hovedpine

●      Udstrålende smerter ned i arme og hænder

●      Stivhed og ømhed i nakken

På Smerteklinikker.dk benytter vi Muskel- og Smerteterapi (MST), som kombinerer flere forskellige behandlingsmetoder. Behandlingsformen og forløbet bliver personligt udviklet i forhold til dit aktuelle smerteniveau og behov for behandling.

Muskel- og Smerteterapi er en smertefri behandlingsmetode, som kombinerer:

● Laserbehandling

● Akupunktur

● Manuelle behandlingsteknikker

Ved første konsultation bliver du grundigt undersøgt og får lagt en plan for dit personlige behandlingsforløb.

Nakken består af syv nakkehvirvler med diskus (skiver) imellem. I området er der mange led, muskler og nerver og nakkesmerter skyldes ofte belastninger eller spændinger i området.

De typiske årsager er manglende bevægelighed i leddene, piskesmæld, diskusprolaps i halshvirvlerne eller slidgigt.

Manglende bevægelighed kan forårsage en brændende smerte i nakke-området og kan give diffus hovedpine.

Piskesmæld skyldes typisk bil-ulykker, hvor man bliver påkørt bagfra. Smerterne kan være langvarige og forbundet med stivhed i nakken og hovedpine.

Diskusprolaps skyldes at en diskus sidder og trykker på nerverødderne. Herefter kan der komme udstrålende smerter ud i arme og hænder og følelsesløshed.

Slidgigt er hyppig hos den lidt ældre generation. Tilstanden giver nedsat bevægelighed i nakken, stivhed og smerterne kan stråle ud over skuldrene ned i det øverste af armene.

Sidder du i en dårlig arbejdsstilling? Holder du hovedet forkert, når du tjekker din telefon? Spænder du tit i skuldrene og nakken?

Ofte kan man selv gøre meget for at afhjælpe nakkesmerter. Og typisk gennem små ændringer i hverdagen. Træning og aktivitet er essentiel for at passe på nakken.

Ved akutte eller vedvarende stærke smerter bør man opsøge sin læge

På smerteklinikker.dk er vi interesseret i konstant at udvikle og dygtiggøre os som behandlere ved bl.a. at følge med i forskning om smertebehandling uden medicinering. Vi har derfor samlet studier og forskning inden for laserterapi og magnetterapi.

 

Er du også nysgerrighed på at læse mere om studier og forskning inden for smertelindring uden medicinering, kan du finde et uddrag af flere artikler her.