Hurtig og effektiv behandling af hælspore.

Vi tilbyder en effektiv, smertefri og hurtig behandling af hælspore – uanset om du har akutte eller kronisk hælspore.

 

Vil du høre mere om behandlingsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 6150 9002. Du kan også booke en tid her. Har du brug for en akuttid, så ring i dag på 6150 9002 og vi hjælper dig. Åbningstiderne er kl. 7:30-19:00 mandag til fredag – samt lørdag-søndag kl. 7:30-12:00.

 

Smerter under hælen kan skyldes en hælspore. Også kaldet Plantar fasciiti. En hælspore giver smerter, der kan være temmelig generende og kan brede sig til hele undersiden af foden. En hælspore forsvinder typisk efter noget tid, men tidlig indsats er vigtig, da man ellers kan have svært ved at få det væk igen.

 

Tegn på at du har hælspore

●      Smerter under hælen

●      Smerter der stråler fremad mod tæerne

●      Med tiden kan smerten være vedvarende – og især generende om morgenen inden foden bliver varmet op

●      Smerterne kan tiltage ved hård belastning – og fortsætte selv i hviletilstand.

På Smerteklinikker.dk benytter vi Muskel- og Smerteterapi (MST), som kombinerer flere forskellige behandlingsmetoder. Behandlingsformen og forløbet bliver personligt udviklet i forhold til dit aktuelle smerteniveau og behov for behandling.

Muskel- og Smerteterapi er en smertefri behandlingsmetode, som kombinerer:

● Laserbehandling

● Akupunktur

● Manuelle behandlingsteknikker

Ved første konsultation bliver du grundigt undersøgt og får lagt en plan for dit personlige behandlingsforløb.

Hælsporer kan opstå efter køb af nye sko eller hvis man går lange vandreture uden at have trænet forinden. Mange hop og vedvarende hæl-belastning kan også skabe overbelastning og slid.

Smerterne opstår typisk, hvis bindevævspladen i fodsålen bliver overbelastet. Bindevævspladen er den plade, der hæfter til hælens knogle og spreder sig som en fin vifte under foden ud mod tæerne.

Der er heldigvis masser af ting, man selv kan gøre for at afhjælpe belastningen – og dermed smerter – under foden/hælen.

●      Indlæg der har en god støddæmpende effekt

●      Fodtøj der har god støddæmpende funktion

●      Aflastning og ro, det vil sige undgå for meget aktivitet

●      Undgå vedvarende hårde stød og træning der belaster hælen

Ved vedvarende og stærke smerter kan en læge indstille dig til en operation. Det sker dog sjældent, at man vælger at operere.

På smerteklinikker.dk er vi interesseret i konstant at udvikle og dygtiggøre os som behandlere ved bl.a. at følge med i forskning om smertebehandling uden medicinering. Vi har derfor samlet studier og forskning inden for laserterapi og magnetterapi.

 

Er du også nysgerrighed på at læse mere om studier og forskning inden for smertelindring uden medicinering, kan du finde et uddrag af flere artikler her.

Bestil behandling af musearm

Book nu